ONZE CHOCOLADES

Voor al onze producten maken wij gebruik van de beste chocolades van Valrhona. Valrhona is sinds januari 2020 een officieel gecertificeerd B-corp bedrijf. Deze certificering onderscheidt bedrijven die zich toewijden tot het fundamenteel verbeteren van de wereld op sociaal vlak en de natuur en volledige transparant te werk gaan. In ons assortiment hebben wij momenteel 20 soorten chocolades. Wij hebben 8 soorten single origin chocolades, 4 fruit couvertures, 2 notencouvertures en 2 suikervrije chocolades. Daarnaast hebben we een extra donkere chocolade, een blonde chocolade, een volle en romige melkchocolade en een witte chocolade.

SINGLE ORIGIN

GHANA
Onze standaard pure chocolade komt uit Ghana. Deze chocolade heeft een intens karakter met een licht zure smaak en is gemakkelijk te combineren met andere smaken. Deze chocolade gebruiken wij om al onze vruchten en noten te omhullen en als standaard chocolade voor onze bonbons en chocoladerepen.

BALI
Deze bijzondere cacao wordt verbouwd op Bali. De chocolade heeft een licht zuur en licht bitter karakter met een milde chocoladesmaak.

BRAZILIË
Deze pure chocolade heeft een romig karakter met tonen van rood fruit en zwarte thee.

ECUADOR
Deze pure chocolade heeft een bijzonder karakter met bloemen en een lange bittere nasmaak.

MADAGASKAR
Deze bijzondere pure chocolade wordt gemaakt van cacaobonen van een zeldzame plantage in Madagaskar. Deze pittige chocolade brengt een verfrissende zure chocoladesmaak met tonen van rood fruit.

VENEZUELA
Deze pure chocolade heeft een lange nasmaak met tonen van krenten, kastanje en honing. Ook deze chocolade wordt gemaakt van zeldzame cacaobonen.

DOMINICAANSE REPUBLIEK
De melkchocolade uit de dominicaanse republiek heeft een romige smaak en is licht bitter.

MADAGASKAR
Deze melkchocolade heet een romige en karamelachtig karakter met een licht zure smaak.