Workshop Ambachtelijke Bonbons

foto machine zwartwit
IMG_workshopszw
IMG_1266zw

Algemeen

Altijd al zelf bonbons willen maken? Volg dan nu een van onze workshops en ervaar hoe het is om chocolatier te zijn!

De workshop

U wordt ontvangen in onze chocolaterie met een kop koffie of thee. Na een korte uitleg over de herkomst van onze grondstoffen en een klein beetje ‘chocolade-theorie’ gaat u zelf aan de slag. U leert diverse technieken die u ook thuis zou kunnen toepassen. Uiteraard gaat alles wat u maakt met u mee naar huis!

Beschikbaarheid

Beschikbare data 2019: zaterdag 15 juni om 15:00 uur

Prijs

De workshops worden gegeven op woensdagavond of vrijdagavond van 19:00 uur tot ongeveer 21:30 uur of op zaterdag van 15:00 tot ongeveer 17:30 uur.

De kosten voor de workshop bedragen €49,50 per persoon. Bij een reservering vragen wij ter bevestiging van uw reservering een aanbetaling van minimaal €25,- per persoon. Uiteraard kunt u ook direct het totaalbedrag betalen. De aanbetaling dient minimaal 14 dagen voor aanvang van de workshop te zijn betaald in onze winkel of te zijn overgemaakt naar IBAN NL17.RABO.0160.466.946 t.n.v. cacao onder vermelding van “workshop bb” en uw naam.

Wilt u toch annuleren? Dit kan tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan wordt het hele bedrag geretourneerd.

Cacao behoudt zich het recht om de workshop bij onvoldoende deelnemers (minder dan 6 deelnemers) te annuleren.

Wilt u graag meer informatie of reserveren dan kunt u terecht in onze winkel in Utrecht, bellen naar 030-2658217 of e-mailen: info@cacao-utrecht.nl.

Privé workshop

Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? Wij geven ook priveworkshops voor groepen vanaf 6 personen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen in de winkel, per telefoon of per email.