OUDEGRACHT 179

Chocolaterie cacao is gevestigd aan de Oudegracht 179 in Utrecht sinds de opening in 2012. Tegenwoordig staat cacao bekend als de ambachtelijke chocolaterie van Utrecht. Alle producten worden ontwikkeld en op ambachtelijke wijze vervaardigd achterin de winkel in eigen atelier. Het atelier grenst direct aan de winkel en wordt afgescheiden door een glazen wand. Hierdoor kan iedereen meekijken met eigenaresse en chocolatier Martina van Smeden hoe alle producten gemaakt worden. Voor al onze ingrediƫnten geldt dat wij uitsluitend kiezen voor de beste kwaliteit, met zorg uitgezocht en vervaardigd. Alles is gemaakt naar eigen recept.

Valrhona
Voor al onze producten werken wij exclusief met de chocolades van Valrhona. Valrhona produceert s’werelds beste chocolade sinds 1922 in Tain L’Hermitage, Frankrijk. Daarnaast is Valrhona sinds januari 2020 een officieel gecertificeerd B-corp bedrijf. Deze certificering onderscheidt bedrijven die zich toewijden tot het fundamenteel verbeteren van de wereld op sociaal vlak en de natuur en volledige transparant te werk gaan.

Door gebruik te maken van de chocolades van Valrhona dragen wij bij aan het verbeteren van de wereld en dat door te genieten van s’werelds beste chocolade! Tevens kunnen wij hierdoor garant staan voor kwalitatief hoogwaardige producten van constante kwaliteit.

Voor meer informatie over deze certificering kunt u bij Valrhona zelf terecht: http://www.valrhona-chocolate.com/b-corp

Volgen wat er in onze winkel gebeurt kan via diverse social media.